top of page

SPEAKERS

Petter Haga er en entertainer helt utenom det vanlige. Han er sivilingeniør fra Indøk NTNU, droppet lukrativ konsulentjobb i BCG for egen startup, har over 20 millioner streams som artisten Slam Dunk, og har vært på Top 50 på Spotify med hit’en Mango IPA. Han bruker sin brede erfaring og tilstedeværelse på scenen til å fange ethvert publikum. I tillegg er Petter kjent for humoristiske videoer på sosiale medier med millioner av visninger. Om dagen er han nominert til "Årets Nykommer" av Talerlisten og var med i årets MGP. Han er en unik konferansier, foredragsholder, entertainer, komiker og artist, og under Trondheim Startup Gathering 2024 får du se han i alle rollene.

Konferansier

Foredragsholder

Artist

PETTER

HAGA

Pål T. Næss var i 2007 med å starte Gelato, et selskap som er vokst til unicorn-status med sine over 300 ansatte og en omsetning som i 2022 passerte én milliard kroner. Pål har også jobbet 6 år i Innovasjon Norge, både som rådgiver for gründere, leder for kontoret i Canada, og 3 år som direktør for gründere og entreprenørskap. Pål har en unik bakgrunn fra alle sider av det å bygge selskap og kommer til å dele sin og Gelatos historie, sammen med noen gode råd.

VP Growth project, Gelato

PÅL T.

NÆSS

Annema og Arnulf Refsnes er grundere av Naardic, Norges største online treningstilbud. Naardic ble unnfanget under pandemien og ble umiddelbart en hit, både for bedrifter og for private. Naardic har utviklet et unikt videokonferansesystem for trening og har i dag 6000 medlemmer som gjør den daglige driften lønnsom. I løpet av de neste årene vil Naardic ekspandere internasjonalt både som et B2C tilbud og som en B2B SaaS mot treningsstudio og treningsinfluensere/PTer. Annema er utdannet journalist og personlig trener og er en respektert treningsinfluenser. I Naardic kombinerer hun denne kunnskapen som «Head trainer». Arnulf Refsnes er CEO i Naardic og er utdannet sivilingeniør i Marinteknikk og er autorisert finansanalytiker fra NHH. Han har jobbet både i Nordea Markets, som plattformingeniør for Schlumberger og med flere gründerprosjekter.

Gründere, Naardic

ANNEMA & ARNULF

REFSNES

Med en omfattende bakgrunn i merkevarestrategi og digital markedsføring over nesten to tiår, har Nicholas bidratt til bedriftsutvikling på flere kontinenter, inkludert Afrika, Asia og Europa. Hans utdannelse innen markedsføring og kommunikasjon har ledet ham til sentrale posisjoner i TBWA, Nando's, MTV Africa og Comedy Central, og som administrerende direktør i Interbrand West Africa. Han etablerte deretter Wunderbrand, et merkevarebyrå med avdelinger i Cape Town, Lagos og Kuala Lumpur. Etter suksess i Malaysia med en datavitenskapelig virksomhet, er Nicholas nå lokalisert på Noroffs campus i Oslo.

Digital markedsføringsspesialist

NICHOLAS

KÜHNE

Cristina har jobbet i mer enn ti år med utvikling av små og mellomstore vekstselskaper. Finansiering av vekst har vært en viktig del av karrieren hennes, både i Folkeinvest, BDO og nå i CoFounder. Hun driver med forvaltning av KLP-fondet til CoFounder, og er også i ferd med å rigge opp Såkorn 1 midt forvaltet av CC Capital, et joint venture mellom Converto og CoFounder. Cristina vil delta i vår sofaprat.

Partner og CFO, CoFounder

CRISTINA

SANTOS

Med over et tiår i gründerverdenen og som drivkraft i Startuplab, er Jørgen dedikert til å løfte teknologiske startups i Norge til nye høyder. Som leder for Accelerator-programmet, veileder Jørgen startups gjennom skalering, finansieringsmuligheter og koblinger med investorer og kunder. Hans arbeid omfatter også speiding, vurdering og utvelgelse av startups for inkubatoren og tidligfasefondet, alltid med et skarpt øye for strategi og muligheter.

Head of Accelerator, Startuplab

JØRGEN

VEIBY

Kim Omar Johansen er Founder og COO i Vespa.ai. Tidligere leder for Yahoo i Norge, har jobbet internasjonalt i over 20 år. Vespa.ai hentet nylig inn nesten 350 millioner kroner i en Series A. Kim vil fortelle historien bak og dele erfaringer fra denne prosessen. 

Founder & COO, Vespa.ai

Tidl. leder for Yahoo Norge

KIM O.

JOHANSEN

Roger har vært i Nordic siden oppstarten med standard komponenter i 1997. I denne perioden hatt som oppgaver å bygge opp forhandler nettverk, etablere kontakt med flere nøkkelkunder samt skaffe til veie underlag med tanke på videreutvikling av nye komponenter.

Han kommer til å snakke om hvordan avdelingen hans vokste fra å være ha 10 ansatte til å bli markedsledende innenfor Bluetooth-segmentet med 1500 ansatte, hvorav fortsatt 70% er ingeniører. Videre vil han se på hva han har erfart i møte med start-ups i Sentral-Europa. Stikkord vil være samspill med markedet man ønsker seg inn på, produksjonsplanlegging og bærekraft.

 Sales Director, Nordic Semiconductor

ROGER

PEDERSEN

Andreas Brunvoll er COO i Folkeinvest. Han vil snakke om de erfaringene Folkeinvest har gjort seg etter å ha plassert 1,1 milliard norske kroner i mer enn 170 emisjoner til norske startups og vekstselskaper. Han vil blant annet komme inn på de viktigste suksesskriteriene for å lykkes med å hente kapital i et krevende marked, og hvorfor Folkeinvest opplever en økende interesse i markedet.

COO, Folkeinvest

ANDREAS

BRUNVOLL

bottom of page